Izvor:
16.09.2018 u 15:17
0

FLORES DONEO SMRTNE OPASNOSTI: Zmije otrovnice plivaju vodom koja neprestano nadolazi! (VIDEO)

Poplavni talas nažalost, nije jedino od čega strepe građani područja pogođenih uraganom Folrens, koji sada moraju da se čuvaju i opasnih otrovnih zmija koje su već viđene na gradskim ulicama.

Ted Bouman iz zoološkog vrta i Aligator avanturističkog centra u Južnoj Karolini upozorio je stanovnike da budu oprezni, jer su mnoge otrovnice usled poplava i oluje napustile svoja prirodna staništa.

Zmije poput bakroglavke i različitih vrsta zvečarki kao što je vodena mokasina, mogu se naći kako plivaju u vodi koja je okružila kuće ljudi. Zmija sa snimka identifikovana je kao bakroglavka, a snimljena je u Njuportu u Severnoj Karolini.

"Iako je ujed bakroglavke rtetko fazalan, one spadaju u zmije koje najčešće napadaju. Vodena mokasina, pak ima ujed koji može biti smrtonosan" upozorio je on.

Građani bi, kako je preporučio, trebalo da ostanu u kućama i ne ulaze u vodu bez preke potrebe, a ukoliko dođe do kontakta sa zmijom i ujeda, odmah pozvati hitnu pomoć.

Kurir.rs / Fox News

Foto: Twitter video prtscr / Fox

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter