Izvor:
21.09.2018 u 14:24
0

NAKON FIJASKA NA SAMITU EU: Tereza Mej: Neću menjati rezultate referenduma, niti ću razbijati svoju zemlju!

Britanska premijerka Tereza Mej poručila je Evropskoj uniji da mora da izađe sa alternativom na njene predloge o "Bregzitu", upozorivši da nikada neće pristati na razbijanje Ujedinjenog Kraljevstva.

– Ja neću menjati rezultate referenduma, niti ću razbijati svoju zemlju. Potrebno nam je ozbiljno angažovanje u cilju rešavanja dva glavna problema u pregovorima i mi smo spremni – rekla je Mejova.

Govoreći dan nakon što su lideri EU odbacili ključne delove njenih predloga za "Bregzit", Mejova je rekla da su pregovori zapali u ćorsokak.

Ona je, takođe, rekla da bi najbolji ishod pregovora bilo napuštanje Unije uz sporazum Londona i Brisela, ali da je i izlazak bez sporazuma bolji od lošeg dogovora.

Izvor: Blic.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter