Izvor:
02.09.2016 u 13:24
0

MELANIJA TRAMP TRAŽI 150 MILIONA DOLARA: Tuži dva medija zbog navoda da je radila kao „poslovna pratnja“

Melanija Tramp, supruga republikanskog kandidata za predsednika SAD Donalda Trampa, tužila je dve medijske kuće zbog navoda da je radila kao "poslovna pratnja" devedesetih godina i zatražila odštetu od 150 miliona dolara. Tužba, podneta sudu u Merilendu, a u koju je AFP imao uvid, podneta je protiv Mejl Medije koji objavljuje Dejli mejl onlajn, i Vebster Dž. Tarpli koji objavljuje blog.

Tuženi su izneli nekoliko stvari o gospođi Tramp koje su 100 odsto lažne i strašno štete njenom ličnom i profesionalnom ugledu – rekao je njen advokat Čarls Harder.

Prema njegovim rečima, tuženi mediji objavljuju laži milionima ljudi širom SAD i svetu, a njihovi potezi su toliko "nečuveni, zlonamerni i štetni za gospođu Tramp da je šteta koju trpi od toga procenjena na 150 miliona dolara".

Melanija, nekadašnji model slovenačkog porekla, 24 godine je mlađa od svog muža milijardera. Ona je treća Trampova žena sa kojim ima sina Berona.

Advokat Harder specijalizovan za slučajeve zaštite privatnosti i klevete, iza sebe ima više uspešnih sličnih pravnih bitki kao što je slučaj bivšeg rvača Halka Hogana protiv Goker Medije koji je dobio odštetu od 140 miliona dolara.

Tanjug
Foto: Twitter/Melania Trump

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter