Izvor:
02.09.2016 u 19:30
0

PUTIN IDE U KINU: Umrećete od smeha kad pročitate šta će POKLONITI kineskom predsedniku!

Nakon što je saznao da je državljanima Kine zabranjeno da uvoze sladoled iz Rusije, ruski predsednik Vladimir Putin obećao je da će kao poseban poklon doneti ovu poslasticu predsedniku Kine Si Đinpingu.

Jedan od investitora iz Kine se tokom sastanka sa Putinom, koji se održava na marginama Istočnog ekonomskog foruma (IEF), požalio na činjenicu da je zabranjeno izvoziti iz Rusije sladoled lokalne proizvodnje, koji oni veoma vole.

Što se tiče zabrane na izvoz sladoleda, kao da je nacionalno blago i da ima kulturnu vrednost, prvi put čujem za to. Kada budem putovao, doneću predsedniku Si Đinpingu sladoled kao poseban poklon, ako ga je toliko teško dobiti – rekao je Putin, prenosi Sputnjik.

Drugi Istočni ekonomski forum održava se 2. i 3. septembra. Forumu prisustvuju delegacije Kine, Japana, Republike Koreje, Indije, Vijetnama, Australije, SAD, Singapurga i drugih zemalja.

Tanjug
Foto: Twitter/101greatgoals

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter