Izvor:
04.09.2016 u 21:26
0

PREDSEDNIK DOČEKAN DEMONSTRACIJAMA: Učesnici protesta ljutito udarali u šerpe!

Venecuelanski predsednik Nikolas Maduro dočekan je prilikom posete ostrvu Margarita demonstracijama čiji su učesnici ljutito udarali u šerpe, prenose danas mediji.

Venecuelanski portali preneli su nejasne video snimke objavljene na društvenim mrežama za koje se tvrdi da su napravljeni u petak uveče.

Prethodno su njegovu posetu ranije u petak prenoslile televizije širom zemlje. Slike protesta su kasnije postavili stanovnici grada u kome su oni organizovani.

Madurove pristalice su pokušale da dovedu u sumnju ono što se dogodilo pri čemu je jedan provladin poslanik postavio na drušvene mreže kratak video snimak u koji deluje slično kao snimak protesta, ali na kojem se Maduro vidi kako se pozdravlja sa narodom dok prolazi kroz masu sa podignutom pesnicom, prenosi AP, navodeći da je taj snimak izmontiran.

Vlada nije reagovala na ove vesti dok opozicija tvrdi da protest ukazuje na rašireno nezadovoljstvo Venecuelanca Madurom zbog ekonomske kriz u zemlji.

U četvrtak su u Karakasu održane demonstracije čiji su učesnici tražili referendum o Madurovoj smeni, navodi AP.

Maduro tvrdi da je na nima bilo 30.000 a organizatori protesta da je broj okupljenih bio daleko veći.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/TheRealNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter