Izvor:
21.10.2018 u 13:53
0

NESREĆA U RUDNIKU U KINI: 2 rudara poginula, 18 zatrpano u oknu! (VIDEO)

Dve osobe su poginule a 18 je zarobljeno u nesreći koja se dogodila u rudniku uglja na istoku Kine kad je stena uništila deo tunela u rudniku.

Prema pisanju kineskih medija, do spontanog pucanja stena došlo je iskopavanjem u rudniku u subotu u provinciji Šandong.

Kako se navodi, deo tunela za odvod vode uništen je u eksploziji.

U vreme nesreće u rudniku se nalazilo oko 300 rudara, od kojih je većina uspela da se spasi dok je njih 20-ak ostalo zarobljeno. Dvojica su u međuvremenu spasena, a još 18 je ostalo pod zemljom.

Kako su saopštili zvaničnici, incident nema veze sa onom što su rudari radili, a u akciji spasavanja učestvuje oko 140 spasilaca. Navodi se i da je ponovo proradila ventilacija na dubini do 200 metara, kao i da se još uvek istražuje uzrok nesreće.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter