Izvor:
23.10.2018 u 17:16
0

PUTIN NAJAVIO MOGUĆI SASTANAK SA TRAMPOM U PARIZU: Bolton veruje da bi se predsednik SAD obradovao toj ideji!

Ruski predsednik Vladimir Putin kazao je Džonu Boltonu, savetniku za nacionalnu bezbednost predsednika SAD Donalda Trampa, da bi voleo da održi nove razgovore sa Trampom, sugerišući da bi mogli da se sastanu u Parizu narednog meseca.

Očekuje se da će Putin i Tramp biti na događaju zakazanom za 11. novembar u francuskoj prestonici, povodom obeležavanja 100. godišnjice završetka Prvog svetskog rata. Putin je sugerisao da bi njih dvojica mogli da održe sastanak na marginama tog događaja, a da je Bolton uzvratio da veruje da bi se Tramp radovao tome.

Putin je u obraćanju nekoliko dana nakon objave Trampa da želi da SAD napuste Sporazum o nuklearnim snagama srednjeg dometa potpisan 1987, takođe poručio Boltonu da Rusiju ponekad iznenadi ono što je nazvao "neisprovociranom akcijom koju Vašington preduzima protiv Moskve".

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Glas Amerike

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter