Izvor:
08.09.2016 u 17:33
0

DA LI JE NA POMOLU KRAJ UŽASA U SIRIJI: Amerika i Rusija na pragu sporazuma?

Moskva je danas saopštila da su SAD i Rusija blizu postizanja sporazuma o dokumentu o rešavanju krize u Siriji, navodeći da je potrebno još postići konsenzus o vrlo malom broju pitanja.

"Priča je zaista o nekoj vrsti dogovora, nekakvom dokumentu koji je ruski predsednik pominjao i koji još nije završen jer su otvorena još neka pitanja", rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov na konferenciji za novinare.

Peskov je dodao da su ruski predsednik Vladimir Putin i njegov američki kolega Barak Obama imali detaljnu diskusiju o Siriji za vreme samita G20 u Kini, prenosi Rojters.

Tanjug

"Kompromis nije postignut samo u beznačajno malom broju pitanja",

rekao je Peskov, ne otkrivajući dalje detalje.

Peskov je ovom prilikom odbio da dgovori na pitanje da li će biti održan i sastanak ruskog i američkog ministra spoljnih poslova, Sergeja Lavrova i Džona Kerija, zakazan za danas i sutra u Ženevi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter