Izvor:
06.11.2018 u 11:22
0

AKCIJA LONDONSKE POLICIJE: Uhapšeno pet osoba zbog snimka paljenja tornja od kartona!

Londonska policija uhapsila je pet osoba nakon snimka na kojem je prikazano spaljivanje kartonskog modela tornja Grenfel, što je šokiralo porodice 72 žrtve požara 2017. godine u zgradi Grenfel tornja u Londonu.

Pritvoreni su muškarci od 19 do 55 godine u ponedeljak uveče, kada Britanci slave Noć vatre, pod optužbama da su prekršili javni red jer su napravili kopiju zgrade uništene u požaru u junu 2017.

Preživeli u toj vatrenoj stihiji su zgroženi zbog snimka, koji prikazuje zapaljeni kartonski model tornja Grenfel, sa papirnim figurama na prozorima. Nejasno je kada je snimak nastao, ali je krenuo da se širi društvenim mrežama u Noći vatre, 5. novembra.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter