Izvor:
06.11.2018 u 12:35
0

SANKCIJE SAD PREMA IRANU NAJVEĆE DO SADA: Na listi potonuli tanker i zatvorena banka!

Američke sankcije prema Iranu, opisane kao najveće do sada, uključuju i naftni tanker koji je potonuo i jednu banku koja je odavno zatvorena.

Na listi sankcija su tanker "Sanči" koji je potonuo u januaru nakon što je nedelju dana goreo nedaleko od obale Kine, kada je poginulo svih 32 članova posade.

Na udaru je i Tat banka, koja je prestala da postoji 2012. godine zbog nedostatka transparentnosti i finansijskih optužbi.

Iranski ministar inostranih poslova Mahamad Džavad Zarif ocenio je kasno sinoć na svom Tviter nalogu da je ponovno uvođenje snakcija očajnički potez i dodao da one pogađaju obične građane.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter