29°C

Beograd

DRAMA U SREDNJOJ ŠKOLI: Jedna učenica pucala u drugu u školskom kupatilu!

U srednjoj školi u gradu Alpajnu na zapadu Teksasa danas je došlo do pucnjave, pri čemu je jedna osoba ubijena, a dve ranjene, javljaju američki mediji.

Jedna učenica pucala je u drugu učenicu u školskom kupatilu i potom se ubila, javlja Rojters pozivajući se na Ej-Bi-Si Njuz.

Druga učenica je živa, rekao je okružni šerif Roni Dodson, dodavši da je u međuvremenu jednog policajca tokom operacije u školi slučajno upucao kolega i ranio ga.

Ranije danas, okružni tužilac Džej Stiv Hjuston rekao je da je u pucnjavi u školi u Alpajnu najmanje jedna osoba ubijena, a kancelarija okružnog šerifa je saopštila da su dve osobe koje su pucale na slobodi, preneo je Si-En-En.

Portparolka Regionalnog medicinskog centra u Alpajnu Rut Huk rekla je da bolničko osoblje navodi da su tri osobe ranjene, ali nije precizirala kako su ranjene i nije ih identifikovala, javio je AP.

Učenici su najpre ostali zatvoreni u školi, koja ukupno ima 280 đaka, a potom su evakuisani, javili su lokalni mediji.

Elizabet Karter iz teksaškog Ministarstva za javnu bezbednost rekla je da je neko jutros doneo pištolj u kompleks srednje škole u Alpajnu, navodi američka agencija.

Grad Alpajn ima oko 5.900 stanovnika i tri škole, a nalazi se oko 300 kilometara jugoistočno od El Pasa.

Ovo je najnovija u nizu pucnjava u američkim školama.

Tanjug
Foto: Twitter/AlgoScience

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar