Izvor:
08.11.2018 u 16:01
0

NOVI DETALJI PUCNJAVE U KALIFORNIJI: Ratni veteran (29) ispalio najmanje 30 metaka i ubio 12 ljudi (VIDEO)

Napadač na kafić u Kaliforniji identifikovan je kao Dejvid Ijan Long (29), a lokalne vlasti su utvrdile da je koristio pištolj kalibra 45 kada je zapucao u baru u mestu Tauzend Ouks, severno od Los Anđelesa, usmrtivši 12 ljudi. On je ispalio najmanje 30 metaka.

Navodi se da je Long ratni veteran koji je patio od posttraumatskog poremećaja. U međuvremenu, oglasio se i predsednik SAD, Donald Tramp, koji je uputio saučešće porodicama žrtava i pohvalio reakciju policije.

Na snimku koji je objavila agencija AP vidi se da su tri muškarca istrčala iz bara noseći četvrtu osobu, prekrivenu krvlju. Snimak prikazuje kako pokušavaju i uspevaju da zaustave krvarenje.

Najmanje 12 ljudi, među kojima je i zamenik šerifa, ubijeno je u pucnjavi. Kasnije je i napadač pronađen mrtav na licu mesta.

Lokalni šerif Džef Din je rekao da je još desetak osoba ranjeno.

Kako se navodi, okolnosti smrti napadača za sada nisu poznate.

U kantri baru "Borderlajn" se, u trenutku pucnjave, nalazilo na stotine ljudi, a pucnjava je trajala i kada je došla policija. Te večeri je bila organizovana studentska žurka i časovi kantri plesa.

Kurir
Foto: EPA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter