Izvor:
11.11.2018 u 11:20
0

SVE OČI UPRTE U NJIH: Trenutka rukovanja Putina sa Trampom i Melanijom na koji je čekao ceo svet! (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin podravio se sa prvim čovek SAD Donaldom Trampom i nemalkom kancelarkom Angelom Merkel.

Putin se rukovao sa Trampom, zatim i Melanijom, nakon čega ga je Tramp potapšao po ruci. Putin je pšotom stao pored prve dame Francuske Brižit Makron. Kako je to izgledalo pogledajte u videu:

Inače, Putin bi danas trebalo da se sastane u Parizu sa Donaldom Trampom na marginama proslave Dana primirja u Prvom svetskom ratu, javili su ruski mediji pozivajući se na neimonovane izvore. Isti izvori navode da Putin tokom susreta sa Trampom neće postaviti pitanje sankcija Rusiji, ali da postoji mogućnost razgovora o Sporazumu o kontroli raketa srednjeg dometa. Opšinije o današnjim događajima u parizu pročitajte u našem blogu.

Путин и Трамп в Париже: Та самая встреча «на полях» pic.twitter.com/eABQYblWRO

— Дмитрий Смирнов (@dimsmirnov175) November 11, 2018

Kurir
Foto: Twitter/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter