Izvor:
07.12.2018 u 20:30
0

POLICIJA INTENZIVNO TRAGA ZA NESTALOM MLADOM BOGATAŠICOM: Njen otac Dejvid Melejn održao konferenciju za javnost na kojoj nije mogao da sakrije suze!

Misteriozni nestanak Grejs Melajn (22), turistkinje iz Eseksa dalje potresa novozelandsku i britansku javnost.

Njoj se gubi svaki trag 1. decembra kada je stigla u Ouklend, koji je bio jedna od stanica na njenom proputovanju svetom. Policija je pregledom sigurnosnih kamera utvrdila da je zadnji put viđena sa jednim muškarcem ispred hotela, a onda joj se gubi svaki trag.

"Nažalost, verujemo da je gospođica Melajn u velikoj opasnosti", saopštila je policija

Danas je njen otac Dejvid Melejn (60), građevinski milijarder, stigao je na Novi Zeland i održao konferenciju za javnost na kojoj nije mogao da sakrije suze.

"Nikada nije prošlo toliko vremena, a da se ne čujemo. Na Novi Zeland stigla je 20. novembra i bombardovala nas je fotografijama i pričama sa svojih avantura", rekao je otac nestale devojke.

"Preklinjem vas, da svako ko je zadnjih dana video moju Grejs ili ostvario bilo kakav kontakt sa njom da nam se javi jer svaki detalj nam je važan", rekao je kroz suze i molio neutešni otac.

Detektiv koji vodi slučaj rekao je da je Grejs poslednji put viđena u 21:41 u subotu 1. decembra u hotelu Siti lajf, i da je bila u muškom društvu.

"Strašno smo uznemireni i ne mogu da vam opišem kroz šta prolazimo", poručio je otac, a onda se potpuno slomio pred svima

"Poslednji put smo se čuli 1. decembra i strašno smo zabrinuti. Ona je predivna, otvorena, ljubazna, ćerka koja obožava svoju porodicu, kroz suze je procedio Melajn.

Ona je ostavila poslednju poruku na društvenim mrežama dan pre nego što je nestala.

"Mislim da me je putovanje promenilo. Kupila sam samo neke farmerke", napisala je na Tviteru.

Policija je poručila kako nastavlja potragu za Grejs, a neutešna porodica moli sve za pomoć kako bi se njihova ćerka, koja je nedavno diplomirala i odlučila da se počastiti putem oko sveta, vratila u njihov zagrljaj.

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen/Youtube , Instagram/hvac_refer_guy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter