Izvor:
08.12.2018 u 08:03
0

TRAGIČNA ŽURKA: Poginulo pet maloletnika u stampedu koji je nastao kada su prisutni osetili ovu supstancu!

Šest osoba, od kojih pet maloletnika, poginulo je dok je 35 osoba povređeno u stampedu koji je izbio rano jutros na koncertu u disko-klubu u malom gradu na obali Italije, u blizini Ankone.

Među poginulima su tri devojčice i dva dečaka, kao i odrasla žena – majka koja je bila u pratnji ćerke na koncertu u disko-klubu u gradu Korinaldu, gde je nastupao italijanski reper Sfera Ebasta, izjavio je na licu mesta načelnik policije u Ankoni Oreste Kapokaza, prenosi AP.

Dvanaest među 35 povređenih su u ozbiljnom stanju, rekao je Kapokaza. Za sada nije precizirano koliko godina imaju žrtve stampeda, a ne zna se ni koliko je tačno ljudi bilo u prepunom klubu kada je stampedo počeo.

Italijanski zvaničnici Vatrogasno-spasilačke službe rekli su da je publika na koncertu u noćnom klubu "Lanterna azura" počela da paniči i da trči ka izlazima nakon što je neko naprskao supstancu sličnu biber-spreju. Neimenovani tinejdžer (16) rekao je italijanskoj agenciji da su vlasnici kluba plesali čekajući početak koncerta kada je stampedo počeo.

Isti tineđžer, koji je prebačen u bolnicu zbog zadobijenih povreda, rekao je i da je najmanje jedan izlaz za slučaj opasnosti bio zaključan kada je pokušao da izađe.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/emergenzavvf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter