Izvor:
14.12.2018 u 12:43
0

EU se konačno oglasila o formiranju „Vojske Kosova“!

EU očekuje da će Kosovo nastaviti da se pridržava svojih obaveza.

Evropska unija ponovila je danas da je transformacija Kosovskih bezbednosnih snaga trebalo da bude izvršena kroz inkluzivan i postepen proces u skladu sa kosovskim ustavom.

– Kao i NATO, EU i dalje deli stav da bi mandat Kosovskih bezbednosnih snaga trebalo da bude menjan isključivo kroz inkluzivan i postepen proces u skladu sa kosovskim ustavom – saopšteno je iz Evropske službe za spoljne poslove povodom usvajanja zakona o transformaciji KBS u kosovskom parlamentu.

EU očekuje da će Kosovo nastaviti da se pridržava svojih obaveza u skladu sa prvim sporazum postignutim u Briselu 2013. godine i njegovim bezbednosnim aranžmanima, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Telegraf
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter