ŽESTOK OBRAČUN: Mej sa Junkerom razmenila žustre reči zbog izraza "nebulozan"!(VIDEO)

 

 

 Britanska premijerka Tereza Mej izjavila je da je imala "oštru" razmenu reči sa predsednikom Evropske komisije Žan-Klodom Junkerom u vezi njegove upotrebe reči "nebulozan", kojom je, kako su neki sugerisali, ciljao da opiše njene misli.

U saopštenju o pregovorima o Bregzitu, Junker je kritikovao debatu o izlasku Britanije iz EU, navodeći da je povremeno bila "nebulozna i neprecizna".

 Mej se danas tim povodom suočila sa njim pa je Junker morao da je umiri zbog toga što je nazvao zahteve Britanije "nebuloznim".

 Suočena sa ogromnim pritiskom kod kuće, Mej je prilikom susreta sa Junkerom delovala nervozno. Na zvaničnom video snimku njihovog susreta ne čuje se o čemu razgovaraju, ali se vidi da Junker pokretima ruke i klimanjem glavom po svemu sudeći nastoji da je umiri.

 Mej je kasnije kazala da ju je Junker uverio da je "ono govorio o opštem nivou debate", a ne o njenom ličnom stanju uma.

 Kako je preneo britanski kanal "5 Njuz", pozivajući se na eksperte za čitanje sa usana, Mej je optužila Junkera da ju je nazvao nebuloznom, što je on negirao, ali pošto je ona insistirala na tome nastavili su da se raspravljaju.

 

 

 

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Printscreen/5_News

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost