Izvor:
17.01.2019 u 09:26
0

TONI BLER: Bez dogovora Bregzit bi značajno naškodio britanskoj ekonomiji!

Odlaganje Bregzita je sada neizbežno, rekao je danas bivši britanski premijer Toni Bler nakon što je sporazum premijerke Tereze Mej i EU doživeo težak poraz u britanskom parlamentu.

To je, praktično, neizbežno…Da sam ja sada vlada, već bih razgovarao sa Evropom o uslovima produženja – rekao je Bler za BBC.

On je rekao da bi izlazak Britanije iz EU bez dogovora značajno naškodio britanskoj ekonomiji.

Mejova je prethodno, pošto su poslanici u sredu uveče izglasali poverenje njenoj vladi, u parlamentu rekla da je pozvala lidere parlamentarnih stranaka da se s njom sastanu što pre kako bi pokušali da pronađu izlaz iz ćorsokaka kad je reč o Bregzitu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter