Izvor:
18.02.2019 u 07:56
0

MEKEJB: Tramp više verovao Putinu nego obaveštajcima SAD!

Američki predsednik Donald Tramp nije poverovao izveštaju američkih obaveštajnih službi koje tvrde da Severna Koreja poseduje rakete koje mogu da dosegnu do američke teritorije, jer je ruski predsednik Vladimir Putin tvrdio drugačije, izjavio je bivši v.d. direktora FBI Endru Mekejb.

U suštini, Tramp je rekao da ne veruje da Severna Koreja ima sposobnost da nas pogodi balističkim raketama. Nije poverovao u to jer mu je predsednik Putin rekao da to ne mogu. Putin mu je rekao da Severna Koreja u stvari nema te rakete – rekao je Mekejb za CBS.

Kako je rekao, iako su ga obaveštajci uveravali u to, Tramp je rekao da ga baš briga za te tvrdnje i da veruje Putinu, što je za njega bilo šokantno.

CBS navodi i da Mekejb nije imao puno vremena da bude šokiran jer se njegova karijera u FBI vrlo brzo završila, pošto je smenjen nakon što je navodno lagao o curenju informacija FBI u medije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter