Izvor:
26.09.2016 u 02:22
0

OBJAVLJENI REZULTATI ISTRAŽIVANJA: Američki izbori NIKAD NEIZVESNIJI, a na prvoj predsedničkoj debati HAOS u najavi!

Dan pre održavanja prve predsedničke debate između demokratskog kandidata Hilari Klinton i republikanca Donalda Trampa, objavljeni su rezultati istraživanja prema kojima su njihove šanse za pobedu na SAD predsedničkim izborima izjednačene.

Poslednja u nizu provokacija je izjava Donalda Trampa da će pozvati Dženifer Flauver, nekadašnju ljubavnicu Bila Klintona, da iz prvih redova prati debatu zakazanu za ponedeljak, prenosi AFP.

Menadžerka Trampove kampanje, Kelijan Konvej, izjavila je da je ova izjava trebalo da pokaže da njujorški milijarder "ima načina da uđe u glavu Hilari Klinton" ali je za CNN dodala da ne planiraju da pozovu Flauversovu da prisustvuje debati.

– To je upozorenje pre početka debate o Trampovom nedostatku kondicije, njegovim nasilničkim taktikama koje ga čine nepodobnim za predsednika – rekao je menadžer Klintonove kampanje Robi Mok.

Očekuje se da će televizijski prenos debate između Klintonove i Trampa, koji će se održati na Hofstra univerzitetu u Njujorku, pratiti 90 miliona gledalaca.

Tanjug
Foto: Twitter/We Need Trump

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter