Izvor:
26.09.2016 u 19:47
0

HOROR NA ULICAMA HJUSTONA: Pomahnitali napadač upucao sedmoro ljudi!

U američkom gradu Hjustonu, u saveznoj državi Teksas, u jutarnjim časovima po lokalnom vremenu najmanje sedmoro ljudi je ranjeno hicima iz vatrenog oružja u jugozapadnom delu grada, a napadač koji je opisan kao crnac sa revolverom, prema nepotvrđenim navodima lokalnih medija konačno je savladan.

Kako navodi "Ej-bi-si 13" (ABC 13), hjustonska policija je poslala odred za demontiranje bombi nakon što je sumnjivo vozilo pronađeno blizu mesta pucnjave. Policija je upozorila građane da izbegnu to područje u kojem je zaustavljen saobraćaj.

Izveštač američke televizije je iz vazduha video tela kako leže na zemlji, a navodi se da se već neko vreme ne čuju pucnji, pa se zato pretpostavlja da je napadač savladan.

ABC 13
Foto: ABC 13

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter