Izvor:
26.09.2016 u 22:18
0

STRAVA I UŽAS: Pucnjava kod SUPERMARKETA, dvoje ranjeno!

Nepoznati muškarac pucao je danas ispred supermarketa u mestu Por-Marli u departmanu Ivlin u regionu Pariza, teško ranivši dve osobe, nakon čega je pobegao i zatvorio se u stanu, a ubrzo potom se predao policiji zajedno sa suprugom koja je bila sa njim.

Francuska televizija "Be-Ef-Em" objavila je to navevši tvrdnju neimenovanog zvaničnika da je napadač "mentalno poremećena" osoba. Tužilaštvo je saopštilo da je reč o "prestupu privatnog karaktera". Rojters javlja, pozivajući se na saopštenje portparolke tužilaštva, da ovaj napad "u principu nema veze sa terorizmom".

Muškarac je automobilom stigao do supermarketa, a onda je otvorio vatru na kasirku (57) i njenog kolegu (73), koji su u tom trenutku bili na pauzi.

Njih dvoje su, sa teškim povredama, prebačeni u bolnicu.

List "Parizjen" je objavio da je napadač, penzioner koji u tom mestu, zapadno od Pariza, živi godinu dana, posle pucnjave pobegao i zabarikadirao se u svom stanu, a u njegovom automobilu je pronađena puška.

AFP javlja da je reč o muškarcu u 60-im godinama, a francuska iTele navodi da je napadač 70-godišnji muškarac, Izvor blizak istrazi rekao je da je osumnjičeni napadač poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja.

Do pucnjave je došlo oko 12.30 sati, nakon čega su intervenisale specijalne policijske snage u potrazi za napadačem, koji je redovni kupac u supermarketu, naveli su policijski izvori.

Izvor:Tanjug
Foto:News Executive

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter