Izvor:
27.09.2016 u 14:27
0

SAD: Policija u Hjustonu likvidrala advokata koji je juče nasumično pucao na ljude

Nejtan Dehai, 46-godišnji adokat iz Hjustona ubijen od strane policije u Hjustonu nakon što je nasmično pucao po ljudima. On je iz svog automobila hicma iz vatrenog oružja ranio šestoro ljudi, dok je toje zadobilo povrede glave kao posledicu raspršenog stakla.

Iako su u najpre američki medji objavili da je napdač crnac, ispostavilo se da je u pitanju lokalni advokat belac, u čijem automobilu marke Porše je pronađeno čak 2500 komada municije kao i dva pištolja. Nejasni su motivi zbog kojih je Dehai nasumično juče pucao iz automobla u pokretu na građane jugozapadnog Hjustona, ali njegov otac je saopštio lokanim medjima da je mu je sin u poslednje vreme jako depresivan zbog propasti njegove advokatske firme.

Od ukunog broja ranjnih i povređenih jedna osba je u teškom stanju i lekari se bore za njen život.

ABC News
Foto: Linkedin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter