Izvor:
29.09.2016 u 13:18
0

KINA: Klizišta odnela 32 života

PEKING – Najmanje 32 osobe vode se kao nestale u klizištima koja su posle tajfuna pogodila sela na jugoistoku Kine. Spasilačka operacija je u toku u selu Sukun u kineskoj provinciji Žeđang, južno od Šangaja, a agencija Sinhua javlja da je u toj oblasti spašeno 15 ljudi, dok se još uvek traga za 26 osoba.

Još šest osoba, kojima je klizište odnelo kuću, vode se kao nestali u selu Baofeng, u istoj pokrajini. Klizišta su izazvana tajfunom Megi koji se obrušio na jugoistočni deo Kine u sredu sa obilnim padavinama i jakim vetrom.

Najmanje pet osoba poginulo je od posledica tajfuna u Kini i Tajvanu. Otkazano je stotine letova i zatvorene škole, prenosi AP.

Tanjug
Foto: Tanjug/ilustracija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter