Izvor:
29.09.2016 u 16:16
0

MONSTRUOZAN ČIN U PERUU: Žena spalili živu zato što je veštica!? (VIDEO)

Spaljivanje se dogodilo 20. septembra, ali je policija Perua tek sada saznala za ovaj monstruozan zločin.

Žena (73) iz Perua spaljena je živa zbog optužbi da se bavi veštočarenjem! Članovi tamošnje lokalne zajednice osudili su ženu na smrt na smrt jer susmatrali da je uz pomoć magije činila da se ljudi razboljevaju, naveo je lokalni tužilac.

Spaljivanje se dogodilo 20. septembra, ali je policija tek sada saznala za ovaj monstruozan zločin. Tužilac je naveo da se na pomenutom snimku može videti starica, vezanih ruku, na gomili suvog granja i trupaca. U jednom trenutku, jedan od okupljenih muškaraca benzinom poliva drveće i ženu, dok drugi baca upaljenu šibicu, a nesrećna žena počinje da vrišti i umire u teškim mukama.

On je precizirao da su meštani spalili telo tako da se ne vide tragovi, ali da je policija uspela da na licu mesta nađe ljudske kosti:.

Upozoravamo da je video uznemirujućeg sadržaja:

Telegraf
Foto: Printskin: Youtube/Buenos Días Perú

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter