Izvor:
30.09.2016 u 20:27
0

HAPŠENJE KOJE JE IZAZVALO BURU: Policajci mu razbijali glavu o šoferšajbnu!

Video snimak hapšenja Afroamerikanca u Ohaju ponovo je izazvalo burne reakcije – ovog puta zbog načina na koji su policajci "prilepili" lice uhapšenog na šoferšajbnu zbog čega je puklo staklo.

Uhapšeni Pele Smit je, kako se vidi na snimku koji je objavila lokalna TV stanica WKYC, na rukama ima lisice i umesto da bude smešten na zadnje sedište policijskog vozila, policajac ga je "prilepio" na šoferšajbnu.

Smit je zadobio povrede glave zbog čega mu je pružena lekarska pomoć, preneo je RT.

Incident se dogodio tokom istrage oko droge u naselju gde živi Smit, kog je policija optužila da je pokušao da uništi dokaze i da je napao policajca.

Na video snimku se, međutim, vidi kako Smit doziva majku i traži od nje da vodi računa o njegovom sinu.

Smit je optužen za prikrivanje dokaza i opiranje hapšenju. U okviru dogovora sa tužilaštvom, izjasnio se krivim i uslovno je kažnjen.

Prošlog meseca, Smit (32) je podneo tužbu protiv grada i četvorice policajaca zbog upotrebe prekomerne sile.

Tanjug
Foto: Twitter/IBTimes UK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter