Izvor:
21.04.2019 u 14:11
0

EVAKUISANO OSMORO DECE IZ KOLOMBA!

Rumunski ministar spoljnih poslova Teodor Meleskanu izjavio je da je osmoro rumunske dece bilo u Kolombu u vreme eksplozije i da su ih lokalne vlasti evakuisale na sigurno, u jednu vojnu bazu na periferiji prestonice Šri Lanke.

On je rekao da je ministarstvo u kontaktu sa rumunskim državljanima koji žive ili su bili na odmoru u Kolombu i da oni nisu ni na koji način bili pogođeni terorističkim napadima.

Najvažnije je kaže, bilo da se osmoro dece i njihov pratilac iz Kolomba prebaci u vojnu bazu gde je bezbednost na visokom nivou, rekao je ministar.

Tokom posle podneva u Kolombu će biti održan sastanak sa svim ambasadama i konzularnim predstavnicima iz zemalja EU kako bi se saznale nove informacije.

U eksplozijama u nekoliko crkava i hotelima u Šri Lanki poginulo je više od 200 ljudi, a povređeno 450.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter