Izvor:
22.04.2019 u 20:53
0

BOLIVIJA: U direktnom sudaru autobusa i drugog vozila poginulo najmanje 25, a ranjeno 24 osobe!

Bolivijska policija saopštila je danas da je u direktnom sudaru autobusa i drugog vozila poginulo najmanje 25, a ranjeno 24 osobe.

Rodel Kano, zaposlen u saobraćajnoj policiji, izjavio je za lokalne medije da je 25 tela pronađeno i da policija nastava sa akcijom spasavanja. Dodao je i da je 24 povređene osobe u kritičnom stanju prenosi AP.

Ministar unutrašnjih poslova Karlos Romero izjavio je da je vozač autobusa pokušao da pretekne cisternu, ali se sudario s drugim vozilom, a zatim se survao u oko 300 metara dubok klanac kod grada Jolosa na severu Bolivije, oko 80 kilometara od prestonice, La Paza.

Na televizijskim snimcima vidi se da je autobus ostao bez krova.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/@XHNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter