Izvor:
03.10.2016 u 17:59
0

NOVA MASOVNA PUCNJAVA: Strah i panika na ulicama!

Šest osoba je ranjeno u dve odvojene pucnjave koje su se jutros dogodile u gradu Mineapolisu, u američkoj saveznoj državi Minesoti!

Oko dva sata nakon ponoći po lokalnom vremenu, nepoznati počinilac je otvorio vatru ispred odeljenja policije u Mielapolisu, javljaju lokalni mediji.

Šef lokalne policije Kori Šmit, koji je čuo pucnje, odmah je došao sa kolegama do mesta zločina i zatekao dva muškarca kako leže u bolovina kao posledicu ranjavanja vatrenim oružjem. Obojica su zadobila povrede u predelu noge. Nakon što su izvršili uviđaj, policajci su u blizini mesta nesreće pronašli ručni pištolj za koji veruju da je korišćen u napadu.

Samo 15 minuta kasnije, policijski službenici su čuli višestruki rafal u bloku nedaleko od stanice i po dolasku na tu lokaciju pronašli su četiri ranjene osobe, od kojih je jedna maloletna. Jednan od ranjenih je zadobio povrede ozbilnje po život, jer ga je metak pogodio u grudni koš. Lekari se bore za njegov život u lokalnoj "Henepi Okružnoj bolnici".

Policija je privela više lica za koja sumnja da su povezana sa pucnjavama u Mienapolisu, ali još uvek ne može sa sigurnošću da potvrdi da je neko od njih zaista i počinitelj.

CNN
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter