Izvor:
06.05.2016 u 21:41
0

ZBOGOM GASTARBAJTERI: Tramp formira snage za deportaciju miliona ljudi

Potencijalna demokratska kandidatkinja na izborima za predsednika SAD Hilari Klinton upozorila je imigrante da njen protivnik iz redova Republikanaca Donald Tramp namerava da oformi "snage za deportaciju miliona ljudi".

– Najbolji način da se to spreči jeste da mu se ne dozvoli ni da priđe Beloj kući – rekla je Klintonova, u obraćanju publici pretežno španskog porekla na koledžu u kalifornijskom gradu Monterej Park, a prenosi AP.

Ona je poručila da će se zalagati za sveobuhvatnu izmenu zakona o imigraciji i da će staviti tačku na napade i racije protiv imigranata.

Klintonova će se 7. juna u Kalforniji na unutarstranačkim izborima suočiti sa svojim glavnim protivkandidatom u redovima Demokratske stranke, Bernijem Sandersom.

– Velika pobeda u Kaliforniji izvešće nas na put velike pobede u novembru – zaključila je ona.

Tanjug
Foto: Twitter/CNN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter