Izvor:
05.10.2016 u 18:24
0

DA LI JE NUKLEARNI RAT NA POMOLU: Rusija protiv Zapada?!

Dok rastu napetosti na Bliskom istoku, zvaničnii TV kanal ruskog Ministarstva obrane objavio je jezivo upozorenje svojim građanima – da bi se uskoro mogao dogoditi nuklearni rat sa Zapadom! Kako javlja The Times, TV stanica Zvezda objavila je protekle nedelje da "šizofreničari iz Amerike oštre nuklearno oružje za Moskvu".

Nove tenzije dolaze u jeku suspenzije sporazuma Rusije i SAD-a o raspolaganju plutonijem, a ruski zvaničnici potvrdili su da se u njihovoj zemlji grade podzemna skloništa koja imaju ukupan smeštajni kapacitet od čak 12 miliona ljudi, dovoljno da se u njih smesti cela populacija Moskve.

Ruska Federacija i članice NATO alijanse sposobne su da pokrenu nuklearne napade s obzirom na to da poseduju više od 1.500 nuklearnih bojnih glava.

Index.hr
Foto: Twitter / Vladimir Putin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter