16°C

Beograd

BRITNASKI EMISIJA SUSPENDOVANA SA TELEVIZIJE: Džeremi Kajl Šou prikazao epizodu sa pokojnikom!

Britanska emisija zabavnog karaktera ITV televizije "Džeremi Kajl Šou" suspendovana je zbog prikazivanja emisije u kojoj je gost, vrlo brzo nakon snimanja, preminuo zbog nepoznatih okolnosti.

Učenik je preminuo nedelju dana nakon pojavljivanja u programa, a televizija ITV je izjavila nije bila upoznata sa tim slučajem.

Spiker poznate radio emisije je izjavio da su svi ostali šokirani kada su čuli vest o smrti učesnika u ovom programu, čiji su roditelji i prijatelij bili u glavnoj ulozi zajedno sa njim, a koji su imali priliku da pogledaju epizodu u kojoj glavni akter više nije bio živ.

- ITV neće prikazivati epozide u kojima se pojavljuju - izjavil su. S obzirom na ozbiljnost događaja , ITV je takođe odlučila da obustavi prikazivanje obe nasnimljene epizode , kako bi sebi kupili vremena da pregledaju ostatak materijala.

Porodična emisija koncipirana kao "talk-show" koja članove ispituje o odnosima, snimljena je i emitovana još 2005. POznata je po žučnoj raspravi voditelja sa učesnicima ali i samih takmičara.

Happytv.rs
Foto: Youtube/printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar