Izvor:
06.10.2016 u 22:54
0

POSLANIK EVROPSKOG PARLAMENTA SE OPORAVLJA: Kolabirao nakon rasprave sa kolegama!

Stiven Vulfi, koji je danas u ispred Evropskog parlamenta u Strazburu kolabirao nakon svađe sa kolegama – članovima britanskog UKIP-a, izjavio je da se oseća bolje, ali da će prenoćiti u bolnici radi posmatranja.

Vulfi, favorit za mesto lidera britanske stranke UKIP, koja je bila najglasniji zagovornih Bregzita, srušio se nakon sastanka na temu budućnosti stranke, na kome se ozbiljno posvađao sa kolegama.

On je odmah zatim hitno prebačen u bolnicu u Strazburu.

– CT skeniranje je pokazalo da nema krvnog ugruška u mozgu – rekao je Vulfi u izjavi koju je i-mejlom poslao portparol UKIP-a.

– Srećan sam, i nasmejan kao, nikada pre, ali zbog predostrožnosti, ostaću večeras u bolnici kako bi bio pod nadzorom lekara i sačekao rezultate drugog testiranja – navodio se u poruci.

U izjavi, Vulfi je dodao da zahvaljuje medicinskom osoblju i istakao da je jedina posledica današnjeg kolapsa "blago umrtvljena leva strana lica".

Vulfi je ušao u oštru raspravu sa kolegama iz UKIP-a koji su takođe članovi Evropskog parlamenta, na temu određivanja pravca njihove stranke – koja se nakon britanskog rezultata referenduma o izlasku iz EU, podelila na dve frakcije, prenosi Rojters.

Nakon odlaska sa sednice, Vulfi se ispred zgrade Evropskog parlamenta srušio, nakon čega mu je na licu mesta ukazana prva pomoć, a potom je zbrinut u lokalnoj bolnici.

Neil Hamilton, lider UKIP-a u Velsu je izjavio za BBC da je Vulfi doživeo "izliv krvi u mozak".

Portparol UKIP-a je potom rekao da se njegovo stanje popravlja.

– Njegovo zdavstveno stanje je ozbiljno ugroženo – navodi se u saopštenju lidera stranke Najdžela Faraža.

Tanjug
Foto: Twitter/blackbirds

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter