Izvor:
08.10.2016 u 17:37
0

HVATAM IH ZA VAGINU: Veliki skandal sa Donaldom Trampom u glavnoj ulozi

Danas je na Tviteru osvanuo video sa zvaničnim saopštenjem američkog milijardera i političara. U kratkoj video poruci koju je objavio, Donald Tramp je pokušao da objasni šta se dogodilo u video snimku o kom svi pričaju. U video snimku koji se pojavio na internetu republikanac u razgovoru još nekoliko mušakaraca vređa žene.

Samo jedan od komentara je na račun nogu devojke sa kojom treba da se sastanu, a Tramp je tada rekao da bi možda trebao da uzme Tik-Tak za slučaj da se bude ljubio s njom.

Razgovor je postao još eksplicitniji, kada je rekao da ih nakon toga hvata za pičku i da može da im radi šta god poželi.

Ipak, jutros je na njegovom zvaničnom Tviter nalogu osvanuo video u kom on poručuje da je u pitanju snimak iz 2005. godine, da se on promenio i da ga je sama kampanja promenila.

Putovao sam dosta i na tim putovanjima sam upoznao mnogo ljudi. One koji se bore za opsatank, majke koje žale za svojom decom. Rekao sam u prošlosti stvari zbog kojih žalim, a ovaj video je jedan od tih – rekao je Tramp.

Nakon toga je dodao da živimo u veoma realnom svetu i da je ovo samo odvraćanje od pravih problema.

Telegraf.rs
Foto: Twitter / Donald Trump

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter