Izvor:
08.10.2016 u 21:18
0

OPSADNO STANJE ZBOG TERORIZMA: Policija upala u zgradu, traga se za Sirijcem!

Policija je okupirala stambenu zgradu u nemačkom gradu Hemnicu zgradu zbog sumnje da se u stanu nalaze eksplozivne naprave i da je moguć bombaški napad.

Prema informacijama "Bilda", u stanu u koji je upala policija živeo je Jaber A., imigrant iz Sirije, za kojim se traga.

"Fokus onlajn" javlja da je neko vrime bio pod nadzorom policije i tajnih službi i da je planirao bombaški napad na jedan nemački aerodrom.

Kako javlja "Bild", oko 13 sati čula se glasna eksplozija. Policija je upozorila građane da ne izlaze na ulice i prate policijska obaveštenja. Zatvorene su obližnje ulice, a policija je sprovela evakuaciju.

– Sumnjamo da se spremao teroristički bombaški napad – izjavila je portparolka kriminalističke policije iz Drezdena, prenosi portal Indeks. hr.

"Bild" javlja da je eksploziju prouzrokovala policija tokom pokušaja ulaska u stan.

Policija zasad ne otkriva mnogo informacija i odbija da potvdi nagađanja medija da je u stanu pronadena velika količina eksploziva.

– Sinoć smo dobili dojavu obaveštajnih službi o ozbiljnoj terorističkoj pretnji – rekli su za "Bild" izvori iz policije.

Tanjug
Foto: Twitter/MailOnline

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter