Izvor:
09.10.2016 u 19:49
0

DOLIJAO UBICA: Uhapšen muškarac osumnjičen za ubistvo dva policajca!

Policija je privela muškarca, koji je osumnjičen da je ubio dvoje policajaca i jednog ranio, kada su pokušali da prekinu porodičnu svađu u gradu Palm Springs u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

– Osumnjičeni je priveden", saopštila je danas Kancelarija šerifa u okrugu Riversajd na svom nalogu na Tviteru.

Policija nije još objavila identitet osumnjičenog, prenosi AP.

Dvoje policajaca, koji su pokušavali da prekinu porodičnu svađu u Palm Springsu, ubijeni su kada je muškarac sa kojim su razgovorali iznenada izvadio pištolj i obojicu ih usmrtio, saopštio je ranije gradski načelnik policije Brajan Rajes.

Treći policajac koji je učestvovao u intervenciji je povređen i zbrinut u lokalnoj bolnici.

Načelnik je identifikovao ubijene policajce kao Lesli Zebnija (27) koja se tek vratila sa porodiljskog ostrva. Zebnijeva je provela 18 meseci u policijskoj službi i majka je četvoromesečne devojčice.

Drugi ubijeni policajac je Gilbert Vega (35), otac osmoro dece, koji je planirao da napusti policijsku službu u decembru ove godine. Na dan ubistva, Vega je radio van svoje smene kako bi zaradio prekovremene dnevnice.

Tanjug
Foto: Twitter/M LeMont

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter