Izvor:
11.06.2019 u 05:27
0

ŠVEDSKA: Policija ranila muškarca, tvrdio da nosi eksploziv i vatreno oružje!

Švedska policija ranila je sinoć muškarca na glavnoj železničkoj stanici u Malmeu, nakon što su svedoci rekli da je pretio i tvrdio da nosi eksploziv i vatreno oružje, saopštili su policijski zvaničnici.

Glavno središte železničkog saobraćaja na jugu Švedske zbog incidenta je bio evakuisano, a niko nije povređen osim muškarca kojeg je iz vatrenog oružja pogodio policajac.

Pozadina i razlog je preteće ponašanje muškarca. Nosio je dve torbe i tvrdio da su u njima vatreno oružje i eksploziv – rekao je policijski dužnosnik Per-Olof Sojset na konferenciji za novinare.

Muškarcu, čiji identitet još nije utvrđen, pružena je medicinska pomoć, a torbe koje je nosio podvrgnute su kontroliranim eksplozijama, navode iz policije.

Muškarca su uhapsili zbog pretnje, a medu njegovim stvarima pronađeno je nekoliko ličnih dokumenata s razlicitim identitetima.

Iako je nejasno jesu li torbe sadržavale bilo kakve opasne predmete, Sojset je rekao da su službenici na mestu incidenta morali da reaguju pod pretpostavkom da se radi o terorističkom činu.

Povećana je prisutnost policajaca na javnim mestima u Malmeu, obalskom gradu sa oko 300.000 stanovnika.

Železnicki saobraćaj na toj relaciji je zbog istrage obustavljen, saopštili su regionalni i nacionalni železnički prevoznici.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter