Izvor:
11.10.2016 u 00:14
0

PUSTOŠ U DIZNILENDU: Najsrećnije mesto na svetu neprepoznatljivo posle URAGANA! (FOTO)

Disney World ili Diznilend koji se nalazi u Orlandu na Floridi je poznat po tome što je retko zatvoren, međutim zbog razornog uragana i naleta vetra od preko 200 kilometara na sat koji je pogodio i ove krajeve, razočarani su brojni posetioci.

Od samog otvaranja ovog parka, 1971. godine ovo je tek peti put da je iz nekog razloga zatvoren. Ovoga puta Diznilend je morao da bude zatvoren zbog uragana Metju koji je na Haitiju usmrtio preko 1.000 ljudi.

Ova kompanija je saopštila da neće uzimati proviziju na otkazivanje rezervacija karata, a isto tako su rekli da će ljudima koji već borave tamo pomoći oko zamene avionskih karata, a dok uragan nije prošao ljudima koji su smešteni u hotelima u okviru Diznilenda omogućena je besplatna hrana, kao i zabavni program.

Izvor: independent.co.uk
Foto: Instagram/alijg27

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter