Izvor:
11.10.2016 u 15:11
0

DEVOJKA SADISTA: Ubila najbolju drugaricu CIJANIDOM, onda nasmejana pozirala na sudu!

Džesika Vongso (27) nasmejana je pozirala novinarima ispred sudnice u kojoj je čeka suđenje za brutalno ubistvo najbolje drugarice. Iako se tereti da je otrovala drugaricu cijanidom, Džesika uživa u pažnji koju joj mediji posvećuju.

Optužnica je tereti da je nesrećnoj devojci prvo naručila ledenu kafu, a potom krišom sipala cijanid u nju i to zato što nije odobravala njenu vezu sa dečkom sa kojim je nekoliko dana ranije raskinula.

Indonežanski mediji tvrde da postoji snimak iz kafića u kome su sedele, a na kome se vidi trenutak kada Džesika sipa cijanid u kafu koja je ubila Vajan Mirnu Salihin, ali ona negira sve te optužbe uz osmeh.

Na nekoliko ročišta na kojima se pojavila do sada, Džesika je pozirala i smešila se kao da je na crvenom tepihu.

Sendi, sestra ubijene devojke, je naravno besna zbog njenog ponašanja, ali nada se da će Džesiku stići zaslužena kazna.

Volela bih da vidim pravdu za moju sestru. Oko za oko…život za životkaže Sendi.

Tužioci su ovo ubistvo okarakterisali kao "okrutno" i "sadističko", jer je cijanid otrov od koga se ne umire momentalno, već dugo i u bolovima. Takođe, kako navode, očigledna priprema pokazuje da je ubica bio odlučan u svojoj nameri.

Ukoliko bude osuđena Džesika bi mogla da dobije kaznu i od 20 godina zatvora.

Blic.rs
Foto: Twitter / Pattaya One Media

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter