Izvor:
11.10.2016 u 22:20
0

AMERIČKA FILMSKA ZVEZDA UHAPŠENA NA PROTESTU: Glumica zapomagala ,,imaju velike pištolje i palice i ne puštaju me“! (VIDEOI)

Američka glumica Šejlin Vudli uhapšena je u Severnoj Dakoti jer je učestvovala u protestu zbog velikog projekta izgradnje naftovoda koji će prolaziti kroz četiri američke države.

Zvezda filma "Drugačija" (Divergent) uhapšena je na gradilištu gde je preko Fejsbuka izveštavala o protestu, u kojem je učestvovalo oko 200 ljudi, prenosi Bi-Bi-Si.

Policija je saopštila da je uhapšeno ukupno 27 osoba po optužbi za neovlašćeni upad na posed i učestvovanje u pobuni.

Projekat izgradnje naftovoda izazvao je velike proteste. Američki domoroci su obustavili izgradnju u Severnoj Dakoti, navodeći da će time biti oskrnavljena sveta zemlja i uništena životna sredina.

Vudli je u snimku objavljenom na Fejsbuku rekla da se mirno vraćala u svoje vozilo kada su je "zgrabili za jaknu" i rekli da joj "nije dozvoljeno da nastavi".

– Imaju velike pištolje i palice i ne puštaju me – rekla je 24-godišnja glumica.

Dok su je odvodili s lisicama na rukama, Vudli je rekla da su nju izdvojili od stotine drugih demonstranata jer je poznata i jer njene snimke gleda 40.000 ljudi.

Video snimak se brzo proširio na društvenim mrežama i do uveče je pregledan više od 2,4 miliona puta.

Beta
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter