DRAMA NA NEBU:Profesor rešavao jednačine, putnica mislila da je terorista

 

avion

Profesor ekonomije na Univerzitetu u Pensilvaniji doživeo je neprijatnost na letu kada je jedna saputnica videla njegove komplikovane matematičke jednačine i posumnjala da se radi o teroristi.

Kompanija Amerikan erlajns potvrdila je danas da je na liniji Filadelfija - Sirakuza u četvrtak jedna žena izrazila sumnju oko profesora Gida Mencija. 

Mencio je rekao da je rešavao diferencijalnu jednačinu povodom govora koji je trebalo da održi na jednom fakultetu u Kanadi. Dok je radio na jednačini, žena pored njega je prosledila belešku stjuardesi, posle čega je avion krenuo nazad ka izlazu. 

Žena je rekla da joj je loše zbog bolesti da bi letela. 

"Mislio sam da pokušavaju da otkriju da li je ta putnica bolesna. Umesto toga, rekli su mi da se ona zabrinula da sam terorista zato što sam pisao čudne stvari na papiru", rekao je Mencio. 

Mencio je tada objasnio šta je radio posle čega je avion ubrzo poleteo. Mada su se prema njemu ponašali s poštovanjem, profesor kaže da ga brine što je odlaganje poletanja moglo da se reši kratkim razgovorom ili pretragom na internetu. 

Portparol aviokompanije rekao je da je posada sledila protokol koji nalaže brigu o bolesnom putniku, kao i da se ispitaju sporni navodi. On nije naveo šta je žena rekla, osim da je utvrđeno da nije bilo kredibilno.

Izvor:Beta
Foto:Twitter/Have2SeeThis

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro