Izvor:
13.08.2019 u 08:13
0

VENECULA: Ukinut imunitet za četiri opozicionara zbog izdaje!

Poslanici lojalni venecuelanskom predsedniku Nikolasu Maduru ukinuli su danas imunitet za četiri opoziciona poslanika optužena za izdaju.

Time je broj opozicionih političara koji se suočavaju sa krivičnim gonjenjem od početka godine porastao na 18, prenosi AP.

Poslanici Narodne savezne skupštine, koja je protivnik opozicione Narodne skupštine, glasali su jednoglasno za ovaj predlog, a posle glasanja su klicali i mahali zastavama Venecuele.

Politička borba za prevlast u Venecueli između Madurove socijalističke vlade i opozicionog lidera Huana Gvaida traje od januara, kada se Gvaido proglasio za predsednika i započeo kampanju za svrgavanje Madura, što su podržale Sjedinjene Američke Države i još 50 zemaklja.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter