Izvor:
14.08.2019 u 10:09
0

NEVEROVATAN OBRT O SMRTI DŽEFRIJA EPSTAJNA: Čuvari krivotvorili unose u zapisnike!

Osoba upoznata sa istragom smrti milijardera Džefrija Epstajna, izjavila je da se istragom došlo do podataka da su čuvari krivotvorili unose u zapisnike.

Oni su na taj način želeli da pokažu da su proveravali zatvorenike svakih pola sata, ali, navodi osoba bliska istrazi, oni to zapravo nisu činili.

Veruje se da se Epstajn ubio u subotu rano ujutru u Kazneno-popravnom centru Metropoliten u Njujorku, gde je čekao suđenje za trgovinu ljudima i seksualno zlostavljanje.

Prema navodima osobe upoznate sa istragom, video snimci nakon njegove smrti pokazali su da čuvari nikada nisu izvršili neke od provera zabeležene u zapisniku.

Ministarstvo pravde saopštilo je juče da su dva čuvara koja su nadgledala Epstajina poslata su na privremeno odsustvo.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter