Izvor:
16.08.2019 u 07:32
0

BRUTALAN NAPAD NA POLICAJNE: Maloletnici jednom oduzeli život! (FOTO, VIDEO!)

Kamere snimile krvavi napad!

Dva maloletna Palestinca u četvrtak su napala nožem izraelskog policajca u Starom gradu Jerusalima, a jedan od njih ubijen je u pucnjavi, saopštila je policija.

Na video snimku koji je objavljen na izraelskoj televiziji i prenet na društvenim mrežama vidi se kako dva mladića prilaze policajcu kod zidina kapije Starog grada, izvlače noževe i ubadaju ga. Policija je potom pucala na njih više puta.

Oba napadača su maloletna, saopštila je policija, ali nije pružila preciznije podatke o njihovim godinama. Portparol policije Miki Rozenfeld naveo je da je drugi napadač prevezen u bolnicu, a da su povrede koje je zadobio policajac umerenog intenziteta.

Palestinsko Ministarstvo zdravlja potvrdilo je da je jedan od dvojice Palestinaca ubijen.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter