Izvor:
07.09.2019 u 19:52
0

MASOVNI NEREDI ZBOG BREGZITA: Policija uhapsila šesnestoro ljudi!

Policija je uhapsila 16 ljudi koji su se sukobili oko Bregzita na trgu kod britanskog parlamenta u Londonu.

Policajci na konjima morali su da intervenišu zbog nereda koje je izazvalo 200 fudbalskih navijača i desničara iz organizacije DFLA koji su se okupili na kontramitingu.

U isto vreme je trebalo da protestuju i protivnici Bregzita, a njegovi pobornici su fizički napali i njih i policiju.

Policija je objavila da je 13 osoba uhapšeno zbog nasilničkog ponašanja, jedna zbog posedovanja oružja, jedna zbog svađe na javnom mestu i jedna zbog rasističkog verbalnog napada.

Kada su pripadnici grupe Marš za promenu koji se protive Bregzitu i traže smenu premijera Borisa Džonsona počeli da se okupljaju i pripremaju za svoj skup, neki pripadnici DFLA-e su im prišli i počeli da viču.

Neredi su počeli kada je neko pred policijom bacio limenku piva prema grupi od desetak protivnika Bregzita, a onda je intervenisala policija.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/ecoeurope

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter