Izvor:
23.09.2019 u 11:05
0

RUSKO MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA: Bivši zvaničnik Kremlja Oleg Smolenkov, optužen da je bio špijun američke CIA proglašen nestalim!

Rusko ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je bivši zvaničnik Kremlja Oleg Smolenkov, optužen da je bio špijun američke Centralne obaveštajne agencije (CIA), i formalno proglašen nestalim.

Policija, kako se navodi, traga za njim.

Američki mediji navode da je agent CIA u ruskoj vladi "izvučen" i odveden u SAD još 2017. godine, a to su potvrdila i dva izvora.

Ruski dnevnik "Komersant" objavio je da je reč o čoveku po imenu Oleg Smolenkov, koji je nestao sa suprugom Antoninom i troje dece tokom odbora u Crnoj Gori u junu 2017. godini.

Izvor: Tanjug
Foto: themoscowtimes.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter