Izvor:
09.05.2016 u 12:57
0

TRAMP OŠTRO NA HILARI: Klintonova suptilno odgovara na napade

Donald Tramp, najverovatniji republikanski kandidat na predsedničkim izborima u SAD, pooštrio je napade na Hilari Klinton, koja će mu verovatno biti rival na novembarskim izborima.

Tokom skupa u okviru kampanje u državi Vašington Tramp je, u do sada najintenzivnijem napadu, rekao da se ona udala za Bila Klintona, kojeg je nazvao najgorim zlostavljačem žena u istoriji politike.

Hilari Klinton je imala suptilniji pristup ismevanju Trampa, rekavši kad pomisli kakav je ulog za zemlju u pitanju, zna da čak i da nije kandidat mora da učini sve da spreči dolazak republikanskog kandidata u Belu kuću, preneo je Glas Amerike.

Hilari Klinton se, u međuvremenu, približila nominaciji svoje Demokratske stranke pobedom na stranačkim skupovima na ostrvu Guam u subotu.

Ona je osvojila 60 odsto glasova i dobila četiri od sedam delegata tog malog ostrva u Pacifiku, koje je američka teritorija.

Njen rival, senator iz Vermonta Berni Sanders je osvojio tri delegata sa Guama. Sanders je osvojio blizu 50 delegata u državi Vašington.

Tanjug
Foto: Twitter/ilBiond0

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter