Izvor:
04.11.2016 u 22:55
0

Još jedan udarac za teroriste Islamske države: Kurdi likvidirali ženu bombaša samoubicu (uznemirujuća fotografija)

Bombaši samoubice postali su zaštitini znak terorista iz redova takozvane Islamske države. Bez obzira na to da li je reč o borbama u Siriji, Avganistanu, Turskoj ili negde na tlu Evrope gde su žrtve civili, ISIS borci ne prezaju ni od čega. Njihovi metodi borbe ostaju isti – krajnje podmukli i bez milosti.

Ipak, hrabri Kurdi koji se bore, kao deo šire koalicije protiv ISIS teorista na području takozvanog Kurdistana, uspeli su da likvidiraju ženu koja koja je bila opasana razornim eksplozivom i čija je namera bila da na svirep način liši života i sebe i svoje protivnike. Kako je žena-terorista završila pogledajte na ovoj fotografiji:

Happy TV
Foto: Instagram / RT

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter