Izvor:
19.11.2019 u 08:16
0

SIRENE NA GOLANSKOJ VISORAVNI: Izraelska vojka presrela rakete ispaljenje iz Sirije! (FOTO)

Izraelska vojska je saopštila da je danas presrela četiri rakete ispaljene iz Sirije, zbog čega su se oglasile sirene, a ubrzo posle toga su se čule eksplozije u Damasku.

U saopštenju se navodi da nije pričinjena šteta izraelskim zajednicama na Golanskoj visoravni nakon što su u ranim jutarnjim satima sirene probudile stanovnike.

Za sada nema zvaničnog komentara Sirije, ali je državna agencija Sana javila da su se na međunarodnom aerodromu u blizini Damaska čule eksplozije.

Izraelska vojska nije komentarisala eksplozije u Siriji, ali je izraelski ministar odbrane Naftali Benet sazvao sastanak vojnog vrha u Tel Avivu.

Ministar spoljnih poslova Izrael Kac je za vojni radio rekao da će Izrael reagovati na "odgovarajući način".

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter