Izvor:
19.11.2019 u 11:02
0

POSREDOVAO U UBISTVU NOVINARKE: Krije važne informacije! (FOTO)

Na Malti je uhapšen muškarac koji je osumnjičen da je posredovao u ubistvu najpoznatije istraživačke novinarke u toj zemlji Dafne Karuana Galicije, rekao je izvor iz policije dana.

Veruje se da je taj posrednik bio veza između osobe osumnjičene za njeno ubistvo i ljudi koji su izveli ubistvo, kao i onih koji su pomogli da se nabavi eksploziv korišćen u operaciji.

List "Tajms of Malta" objavio je danas da vlada razmatra pomilovanje ako osumnjiceni posrednik dovede istražitelje do naručilaca ubistva novinarke koja je istraživala korupciju.

Policijski izvor direktno upoznat sa ovim pitanjem, kaže da je hapšenje sprovedeno u četvrtak u okviru jedne druge istrage.

Dafne Karuana Galicija ubijena je pre dve godine kada je ispod njenog automobila eksplodirala podmetnuta bomba, a do sada su uhapšene tri osobe za koje se smatra da su izvršile ubistvo.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter